šuf : jsem teď vysoce multimediální

Vážení přátelé, ano. Můj život se právě přehoupnul do své lepší poloviny, neboť jsem si koupil spešl hifi mobilní telefon. Teď ještě vytůněnou káru který duní repráky na vzdálenost půl kilometru, a můžu se jít družit se skutečně moderní mládeží. Dáme špeka, mrknem na foce a budeme si navzájem vyměňovat výměnný kryty. Přes bluetooth samozřejmě.

A teď opravdu vážně, jak je na tomto bloku zvykem, že? Mam SE K750i, což (pro případ že vám to říká stejný prd, jako mě před měsícem) je foťák, mp3 přehrávač, 2GB flashka, baterka, kamera…jo a taky se s tim dá volat. Supr, za měsíc mi to stejně někdo ukradne, nebo ho jednoduše někde zapomenu. Do tý doby ale, milí návštěvnící, se váš život stane více kvalitním. A to proto, že mimo mých výlevů v textové formě sem budu házet i multimediální produkty svého hifi miláčka, což každýmu zcela jistě udělá radost. Máme totiž 21. století, a to znamená, že všechno co je multimediální, je super. To dá rozum, že jo.

Takže tenhle web je teď taky super. Na důkaz toho přikládam svuj úplně první snímek. Krátká stopáž a brilantní nápad, jsou samozřejmostí. Doufam že dostanu nějakou uměleckou cenu, jako tehdá bratři v triku. Natáčení i s přípravou, sepsáním scénáře a shánění herců trvalo přesně 29 sekund, což je shodou náhod i délka výledného filmu. Že se můžete těšit na další díla, jejichž kvalita bude ještě vyšší vám můžu už teď slíbit (i když jsem laťku nasadil hodně vysoko).

Leave a Reply

Your email address will not be published.