ZbyŠuf : téměř hudební pé ef 2008

Když bylo vydáno první CD Hudební Skupiny “I Beatles nějak začínali”, komentoval jsem to tak, že horší už to bejt nemůže, a tim pádem už se budeme určitě jenom zlepšovat. A vidíte, rok se s rokem sešel, a já zjišťuju že to nebyla tak úplně pravda.

A nyní už vánočně, tedy pozitivně: tady je ke stažení nové cd Vánoce s Wabim – zvukové stopy plus obal. Vzniklo jako jedna ze tří výběrových kompilací z hudebně-zábavného večera který jsme strávili se Zbyškem u mě doma. Cílem bylo nahrát v rekordně krátkém čase, s rekordně primitivní technikou (mikrofon přidělanej drátem na stojan od lampičky, zapíchnutej uprostřed pokoje) rekordně vánoční CD pro naše kamarády a nepřátele. Že se už nikdy nemůžem stát poslancema jsme vědeli i předtim, takže timhle už si nic nezhoršíme.

CD obsahuje sprostá slova, sprostý písničky a vůbec je děsně vánoční. Jiné kompilace (verze Kindr a verze Straponát) se rozdávaly na vilových vánocích a budou asi u Jíťy a… nevim kdo dostal tu druhou. Upřímně věřím, že teprve po poslechu tohoto CD k vám vklouzne to tajemné kouzlo vánoc. Přejeme příjemný zážitek a dobrou chuť, pokud právě obědváte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.