šuf : jak jsem neudělal v metru vodopád

Jedu takhle jednou metrem a nudim se. Neokopává mě žádnej prďola, nežvástá tu žádnej houmles, a jaru navzdory šla dneska teplota dolů, a tak ani tupě necivim na puberťačky v šortkách. Nudu jsem se tedy rozhodnul rozčísnout sám, a šoupnul jsem si do huby šumivej celaskon. Teda .. nejdřív jsem ho pokusně párkrát olíz, a pak až šoupnul.

Hmm. Jako nečekejte žádnej příběh plnej lásky a dobrodružství. Ten celaskon mi trochu odřel jazyk, a pak v poklidu vyšuměl. Při lízání na veřejném prostranství mi nikdo nic neřek, ani se neofrněl. Tak proč vo tom vlastně píšu?

Děsně mě totiž překvapilo, že jazyk věděl co s takovým celaskonem dělat. Jako kdyby už někdy nějakej žužlal. Matně si zpětně vzpomínam že von už asi žužlal, a nebylo jich málo. Von věděl, že stačí s nim rejdit po dásni, a když je pěny moc tak vodevřít hubu a nechat celaskon na vzduchu bez styku se slinama, aby se uklidnil.

Ten jazyk má lepšího pamatováka než já! Já nevěděl co se stane, proto jsem zkusmo olizoval. Když jsem to pak fouknul do pusy, čekal jsem že třeba exploduju a budu vrat na podlahu metra bubliny jak vodopád. Smůla – nestalo se, bo moje pusa která evidentně už celaskonů vycucala desítky, vědela co s nima, a zvládla to s bravurou stejnou jako před patnácti lety, kdy tak hádam že mohla cucat svuj poslední celaskon.

Co všechno si moje svaly pamatujou, o čem já nevim? Hlavou se honí desítky otázek. Jak jsem na tom s prolejzačkama? Jsem ještě pořád špička počítačovejch hrách, ve kterých jsem kraloval v pubertě? Umim se ještě nechat kojit?

Jaký to asi je, cucat dudlík? Tak, a tady už vás zanecham ve vlasních úvahách. páčko

One thought on “šuf : jak jsem neudělal v metru vodopád

  1. Ája

    chytrý tělo
    Jo, to vono je. Pracujem s tím v poslední době ve škole a pochopila jsem tam pár věcí, tak budu chvíli dělat chytrou:Ví toho mnohem víc než my, svalová paměť je jedna z nejlepších pamětí, které máš. Funguje hodně na reflexivním způsobu, při ukládání pohybového vzorce do paměti není potřeba jej překládat do symbolů jako třeba informace, protože sám pohyb je od sebe jasným elektrickým impulzem. Pokud jde o ovládání joystiku v počítačovajech hrách či pohybu rukou na klávesnici, špička nebudeš, protože obratnost se bez trénování snižuje ale s trochou tréningu se pohybový vzorec rychle obnoví a obratnost přijde celkem rychle. pokud dostaneš tělo do správných podmínek, samo si vzpomene na způsob jak to před dávnem a dávnem dělalo a vytvoří kýžený pohyb, aniž bys usilovně musel přemýšlet nad tím jak to udělat. Už jsem vás znudila? Tak Howgh..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.