Patty : Menstruace???

Jak je možné aby dívka byla těhotná a při tom pravidelně menstruovala… Dá se to vůbec? díky za odpověď.

One thought on “Patty : Menstruace???

  1. šuf Post author

    Ano, je to možné

    Milá Patty, jestli to správně chápu, užila sis nějaké to dobrodružství, a teď se bojíš následků. Chápu, první mestruace po “tom” tě uklidnila – řekla sis, že tentokrát to prošlo. Ale ouha bříško roste mimčo kope – a to navzdory pravidelným menzesům.

    Jak to tedy je? Dnes a denně nás média masírují tunami zpráv o tom jak ta mládež rychle dospívá. Znáš to – první cigareta v pěti, pervitin v osmi a pohlavní styk někde mezi tím. Hádám, že tobě taky nebude nejvíc..ale k tématu. Mládež totiž dnes nedospívá dříve jenom po psychické, ale i po fyzické stránce. Proto ti už teď můžu pogratulovat k dcerušce – a pěkně vyspělé. Věc se totiž má tak, že ty vůbec nemenstruuješ – menstruuje ona, jen to na ni přišlo “trošku” dřív.

    Někomu to může přijít hodně neobvyklé – místo v třináctém roce přišel její čas již v třináctém týdnu. A neobvyklé to je. Smiř se s tím, taková je prostě doba – obscénosti v televizi, internet, znečistění….Přeju tvé dceři mnoho zdraví, jen na jedno tě musím upozornit: až přijdou zase její dny, měň jí pleny častěji.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.