Julča (14) : Pozná se to?

Mám takový dotaz a myslím že tady nezazněl. Chodíme s jedním klukem už docela dlouho a miluju ho. Nechceme čekat až do 15 se sexem ale nejsme hloupí. Chtěly bychom vyzkoušet sex 'zezadu'.. jenže se hádáme jestli když pudu na gyndu jestli to zjistí. Zjistí to lékař že nejsem panna když budeme mít sex zezadu? já si myslím že ne ale když tam pudu a jsem panna tak mi bude provádět vyšetření konečníkem. Jak to vidíš ty? Děkuju a měj se dobře sexuálně 🙂

2 thoughts on “Julča (14) : Pozná se to?

  1. šuf Post author

    Chytrému napověz..

    Čau Julčo, dobře že se ptáš. Napíšu sem teď něco o čem většina mladých neví, a i dospělí o tom málokdy mluví jinak než šeptem. Tak pozorně poslouchej:

    Že mají dívky panenskou blánu ví leckdo, o tom se tu nebudu rozvádět. Pak je tu ale ještě jedna blána – blána anální. A to je přesně váš problém. Tato nevinně se tvářící blána číhá v dívčině těle, na první anální sex. A pak rozpoutá peklo. Vyskočí ven a překvapeného mladíka celého potřísní černým inkoustem, trochu jako sépie. Mezi námořníky se povídá, že jediný způsob jak blánu uchlácholit je provozovat anální sex pouze v Austrálii. Tam je totiž všechno hlavou dolů, a jak je ta blána z toho zblblá tak nevyskočí.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.