Pavlo : Proč?

Ahoj! Proč jsou nadržený holky tak stydliví a nechtějí to říct? třeba by si s nimi někdo rád žašukal a neví to. Proč radši prstěj něž souložej? dík ahoj

One thought on “Pavlo : Proč?

  1. šuf Post author

    Milý Pavlo, stydlivý holky jsou divný patroni. Ale dali jsme s doktorem hlavy dohromady, a možná už tomu trochu rozumíme. No aby ne, když si zakládáme takovýhle poradny. To by bylo pěkně blbý, kdybysme vám radili, a hovno vo tom věděli, co?

    Takže, věc se má tak: ty stydlivý holky si o TO(ano, mám na mysli vskutku ono magické TO) říkaj, ale protože jsou romantický duše, tak mluvěj v šifrách – pokud vůbec mluvěj. Myslí si, že ten pravej (tak třeba ty) s nima duševně souzní natolik, že ty šifry rozluští. Což je blbost. Tak často “rači prstěj”.

    Pro lepší porozumění něžnému pohlaví přikládáme krátký slovník který ti jistě mnohé objasní. Řekne-li ano, pak nejspíš myslí dívka ano. Možná = ano. Ne = možná. Nikdy = viz ne. NE!!! = Krámy. Romantika = ano, ale bude to dřina. Debil = ne zrovna inteligentní člověk ale možná mu dám (to bys mohl bejt i ty, Pavlo!!). Oběd = salát (ano, ať je to jakkoliv šokující). Žirafa = Žirafa. Lostomilej = líbí se jí.

    Takže Pavlo, vidíš že by se v tom prase vyznalo, kluk ne. Ty budeš asi jednoduchej kluk, takže ti dam jednoduchou radu: pokud neříká “žirafa” (to je takovej opěrnej bod, tomu rozumí i muž, bohužel, jde zřejmě o jediný překryv typického mužského a ženského slovníku), tak jí neposlouchej, jenom tě zmate. Říká ti ve skutečnosti něco takovýhodle: Ano, dam ti, ale nejdřív musíš uhádnout co bych si přála, udělat to a pak ještě desetkrát.

    Světe div se, lidstvo dosud nevymřelo. Takže to jde. Life’s Good

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.