stepik : zeny

Dobry den,

zeny s tou svou pip napojenou na kdovijaka tajemstvi

pusobi dojmem vecnosti. Opravdu je to tunel vedouci

k podstate sveta?

predem dekuji za odpoved, nemam v tom stale jasno.

stepik

3 thoughts on “stepik : zeny

  1. kobliha

    ty jo, klobouk dolu
    Ja se snazil pochopit dotaz a nepovedlo se mi to. Sufo dotaz nejen pochopil, ale i odpovedel a tvari se, ze vi o co jde. O CO JDE???

    Reply
  2. strýček šufo - reaguje přímo z postele

    ano
    Milý koblížku. Není vždy důležité odpovědět správně, často stačí odpovědět rychle, sebevědomě a vypadá to jako že něco víš. I když to není tento případ – o tunelech vedoucích k podstatě světa totiž dneska ví leckdo a tedy i já. Jen jim říkáme přirozenějšími jmény než tady septik.

    I když zní ta otázka filosoficky, odpověď zná každej Franta Vomáčka z vesnice (teda znal by, kdyby otázce rozuměl) – a je docela dobře možný že jí zná líp než leckterej filosof (je to o praxi). Filosofie je sice matkou věd, ale dělají jí filosofové z masa a kostí. Možná že kdyby měli tu možnost, rádi by (někteří) vyměnili své intelektuální pozice za tu Vomáčkovo praxi.

    Reply
  3. šuf Post author

    Tady nejsme intelektuálská kavárna

    Přiznám se bez skurpulí, že odpověď znám. Ale sem jí psát nebudu. Jsem ochoten ji sdělit případným zájemcům ale minimálně po pátým pivu. Jsem sice náturou filosof i za střízliva, ale po tom pivu mi to jde líp.

    Ale to neni důvod proč ti neodpovim. Důvod je ten, že tady jsme slušnej podnik. Probíráme tu normální problémy normálních lidí. Že jo. A ne nějaký prasárny takový. Tak sorry. Zkus svůj dotaz upřesnit 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.