Becky (21) : Promiskuita

Jak se díváte se MUDr. Zbyshkem na promiskuitu? Chodili byste třeba s holkou, která je…eee…"lehká"? (nevim jestli je to to správný slovo…ale asi víte co mám na mysli)

One thought on “Becky (21) : Promiskuita

  1. šuf Post author

    Díváme se rádi

    Takže hned na okraj – chápu že jsme z Dr. Zbysheckem celebrity, a vy fanouškové o nás chcete vědět všechno. Ale tady jsme od toho abychom pomáhali s vašimi problémy, a nikoliv za účelem sebereflexe, poskytování autogramů a prozrazování pikantností na vlastní osoby. Ale aby se neřeklo že jsme netýkavky, tak ti stejně odpovím.

    Na promiskuitu se s doktorem (a troufam si tvrdit že nejmíň s dalšími padesáti procenty světové populace) díváme celkem rádi. Za obzvláště přínosná považujeme ta média (a že jich je), která jsou JENOM o promiskuitě a nezaobírají se moc podružnostmi typu dialog nebo dokonce příběh. Konec konců lidé kvůli nim vybudovali přinejmenším jednu celosvětovou síť.

    S lehkýma holkama je to těžký (což určitě neznamená, že s ostatníma je to lehký!). A co je ještě horší, že ty lehký časem ztěžknou, a naopak ty co lehký nebyly se jima klidně můžou stát. Což je voda na mlejn naší poradny.

    Jo a Zbysheck je Dr. a nikoli MUDr. – takové mámení by mu mohlo zkazit prozatím slibnou politickou kariéru.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.