One thought on “radim : Kulky II

  1. šuf Post author

    Starodávný rituál koulí

    Tak tahle otázka, na rozdíl od předchozích, patří k těm lehčím. Stovky židovských mladíků před tebou totiž již trápil kdysi podobný problém – a jednomu z nich se podařilo nalézt řešení. Od těch dob existuje test, který nezvratně prokáže zda máš obě koule pravý. Jeho tajemství se předává již po desítky generací z otce na syna. Z hebrejštiny bych její jméno přeložil…asi jako “rituál koulí”. A právě tento rituál nyní podstoupíš.

    Nejprv sežeň sobě kořen letního dubu v zimě zasazeného. Dojdi na místo kde není ostrých ni těžkých předmětů. Dále budeš potřebovat spolehlivého kamaráda, nejlépe aby byl fotbalista. A vlastně to nemusí bejt ani moc velkej kamarád – to by mohlo být na škodu.

    Přijďte na zvolené místo po půlnoci. Kolem musí být naprosté ticho. Při rituálu se totiž budou ozývat prapodivné zvuky, které budete muset naprosto přesně zachytit a identifikovat, jinak vaše snaha přijde vniveč. Následující činy musí následovat co nejrychleji po sobě: zakousni se do kořene dubu, a kamarád tě v tu chvíli pořádně kopne do koulí. Tím bude rituál započat.

    Pokud máš obě koule falešný bude to v pohodě. Je-li však alespoň jedna pravá, posedne tě v tu chvíli koulový démon. A na vás je nyní abyste podle projevů démona zjistili, která z koulí jej vyvolala, a je tedy pravá. Dnes již na to známe celkem snadnou metodu. To proto, že díky stovkám bolestivých pokusů a omylů tví předchůdci zjistili, že démon stoupá z koulí do hlasivek úplně kolmo. Proto tvůj jekot bude nejlepším indikátorem. Kamarád by měl pozorně naslouchat, zda tvé hlasivky řvou spíše vlevo, nebo vpravo. Pokud řvou stejně máš obě pravý.

    Nyní již víš, jak udělat vše potřebné, navíc jistě i sám chápeš proč není v zájmu tvého kamaráda aby v okolí byly těžké a ostré předměty. Tak do toho!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.