Šuf : Život se redukuje na střídání světla a tmy

Ano, je to tak. Přestože životním krédem jsem povaleč, se začátkem semestru jsem se začal válet tak nějak ve vyšším tempu. Tři dni v týdnu vstávám před sedmou hodinou, o čemž se mi posledních pár let nezdály ani noční můry. Tak trochu jsem tušil, že jednou přijde čas, kdy dvě hodinky psychického vypětí týdně nebudou stačit k udržení mé existence, že se to ale stane tak brzo, to jsem netušil.

Kdo chce kam, pomozme mu tam. Já jsem sem chtěl. Postoupit na vyšší úroveň a utkat se s ještě většíma a ultimátnějšíma obludama, to je motivace, která dneska hýbe světem (jak praví naprostý neklasik – hrdina filmu School of Rock, co nevim jak se jmenuje : “Children, the most important thing in your life is to kickass.” V mým případě jsou obludami jazyky C# a Java. Zatim se jen tak oťukáváme, závěrečná bitva je tu za pár měsíců.

Život na vile kypí. Střídavě alkoholem a nepořádkem – na obojím se podílím, byť o něco občasněji nežli dříve. Pokusím se rozběhnout sekci webu vila.skuhry.com, tam se možná dovíte víc.

Hudební skupina naprosto stagnuje, což mě fakt mrzí – dle mých představ je teď nutno zaznamenat aspoň část naší úžasné tvorby, a ukázat světu, že má zas o jednu (zatím) podprůměrnou kapelu víc. Leč nabitý program všech tří členů zdá se neumožní pravidelná setkání při kvalitní muzice. Asi odstartuju sólovou dráhu. Bo založim velmi alternativní kapelu s Bartem a Líbou – toť nejnovější z oněch “hospodsky založených” kapel, co se v reálu nikdy nesejdou…nebo jo?

Tak teda bajbaj, jdu volit do komunálních voleb. Jsem nadprůměrně informovaný volič – znám víc než dvě kandidující strany, a viděl jsem i nějakej program. Takže to nemůže dopadnout jinak než dobře. Dnešnímu slohovému cvičení NAZDAR!

Leave a Reply

Your email address will not be published.