šuf : Kosmonaut přichází

Heslem celé operace bylo: zážitky si nekoupíš, ale v tomhle případě jo. A přesně proto tým zvaný svatá trojice ve složení zbysheck-láďa-šuf udělala další ze série rozhodnutí spadajících svou rozumností tak asi někam do období vrcholné puberty (i když my jsme ještě nejspíš ještě před vrcholem). Koupili jsme si totiž nového kamaráda. Jmenuje se Kosmonaut je trochu línej, má mírnou kožní chorobu a výbornej metabolismus.

Teď zrovna je nemocnej ale dlouho to nepotrvá a vezmeme ho (nebo on nás?) do světa na zkušenou. Doufáme že tyhle prázdniny dokonce několikrát. (mimochodem stále ještě sháníme zájemce – potenciální účastníky zájezdu při kterém možná dojdeme do evropy, možná jenom na jesenici, ale každopádně to bude nezapomenutelný).

V současné době se nachází na krátkodobém pobytu v lázních Velichov, kde čeká až se mu uzdraví startér. (na čemž už jsme s láďou nechali hodně nervů, krve a potu. ale všechno to dobře dopadne) Jinak je celej žhavej do cestování. Vejde se do něj devět lidí, a to nepočítam místa k stání. Vždycky mi přišli legrační příznivci tuningu, co si roštujou ego na tom jak ten jejich pětikvalt pěkně kloktá, ale už to asi začínam chápat. no prostě JOOOO!

Leave a Reply

Your email address will not be published.