Helča Burková : Soused

Pane doktore. Slyšela jsem o Vás samou chválu, že prý dobře radíte. Tak mi poraďte co mám dělat s mým sousedem. Je mu okolo šedesáti a pořád mne pozoruje kukátkem ve dveřích když vytírám chodbu, schválně vybírá poštu ze schránky když se vracím z venku – aby mi pak mohl koukat na chodišti pod sukni (mám často minisukni, líbí se mi totiž jeden kluk vedle z baráku a v Bravíčku psali, že to pomáhá na seznámení nosit tyhle sukně) a furt říká, že má doma v kredenci žužu (ale to mi nechutná, furt mu to říkám). Co s nim je? A slintá!

5 thoughts on “Helča Burková : Soused

  1. Helča Burková

    chtělste abych napsala jak to dopadlo
    Pane doktore vyšlo to. Soused Novák už mne neotravuje. Přestal hned co mu přišlo první číslo Privátku. Podařilo se mi sehnat předplatný od sestřenice, která je má doma. Má jich tam hodně, říkala, že jim dělá obálky. No měla jsem radost jenže už zase nemám. Teď mám výčitky svědomí, protože souseda už třikrát odvezli s infarktem. Minule ho našli zaseknutýho ve výtahu, byl tam prej celej zkroucenej, měl rozeplý kalhoty a ten časopis v ruce. Za to můžu určitě já, že jo?

    Mě je to líto, fakt.

    Jo a já vim že nejste doktor co má takový ty sluchátka na poslouchání pacientů ale stejně se zeptám. Ten infarkt a ty kalhoty – je to nějak spojený? Já myslela že při infarktu se děje něco se srdcem a ne že si musíte povolit pásek jako po velkým obědu.. jak je to teda?

    Reply
  2. strýček šufo

    tak novák jo?
    Možná že trocha anonymity by nebyla od věci. I když hádám, že tomu starýmu chlípníkovi na publicitě nesejde. Takže:

    Na podobnou věc nepotřebuju bejt doktor, celá věc je naprosto zřejmá. Tady v redakci Poradny totiž máme náhodou privátek předplacenej – čistě pro profesionální účely – a tak dobře víme, že je v něm veliká seznamková sekce. Žužu, které na tebe bůhví proč nezabralo, zřejmě přilákalo jinou samičku. A ta ho žužlala.

    Není třeba mít výčitek, ty za to nemůžeš. To ta dívka, říkejme jí třeba Naděžda. Stala se na žužu závislá (ano, žužu obsahuje vysoce návykové látky) a novák neváhal toho využít. Hrál si s naděždou, a nutil jí hrát si s ním. Potřel například porcí žužu svého šarpeje Ferdu a ten potom běhal po parku pronásledován Naděždou.

    Stalo se, co se stát muselo – nebohé dívce docházely síly a byla nucena si žužu na starém kmetu vynutit silou. Pranic nepomohlo, že ten kujón Novák ho měl dobře ukryté, Naděžda se jej zmocnila šarpej nešarpej. To způsobilo dívčino předávkování a starcův infarkt. Naděždu našli později na dně výtahové šachty.

    Koho vinit z této tragédie? Tebe Helčo, žes to všechno zpunktovala? ne. Strýčka Šufa co ti tak podivně poradil? ne! Nebohého dědouška, který rozdával žužu a chtěl na oplátku jen trochu něhy? NE! Mladou nezkaženou dívku, která naň pod tíhou drogy vztáhla ruku? NE!! To společnost, ta která nás svou přezíravostí k problémům osamělých lidí dohnala k těmto činům, ta za to může. Společnost, která vzhlíží jen k mladým a krásným, která odsuzuje konzumenty žužu aniž by nahlédla jaké podmínky je k jejich závislosti dovedly. Pokrytecká společnost, která nevidí že ona sama je příčinou problémů těch kteří se jí odcizili. Aaaaaaaaaaah

    Reply
  3. šuf Post author

    čerta vyžeň ďáblem

    To jsi Helčo slyšela moc dobře. Tady jsme na razení odborníci, doktor Zbysheck už kvůli davům fanynek a děkovatelů emigroval, do jednoho západoevropského státu, jehož název nebudu radši publikovat, aby se nemusel stěhovat co nevidět podruhý. Neposílejte mu tam ani děkovný tulipány, maj jich tam dost.
    A teď k tvé otázce. Má rada je: přejdi do protiútoku. Žlázy úchylného staříka nepochybně fungují, a jen to v nich bublá jakmile procházíš kolem. Babičky v jeho věku už nebudou příliš svolné, a neukojená chuť na mladé masíčko nutí dědulu i k tak podlým trikům jako je lákání na žužu.
    Nejlépe by bylo dědánkovi pořádně pustit žilou, respektive varletem. Předplať mu pornočasopis, kup mu gumovou pannu, vylep hambatý plakáty ve výtahu. Buď kreativní! Jakmile začne slintat, řekni mu jakej je štramák, a nenápadně mu podsuň tu věc na dojení krav. A bude hotovo. Teda hotovej. Napiš jak to vyšlo!

    žužu, americký

    Reply
  4. Abel

    These ingredients tgoteher would be so good! And the smell I bet!!! What a coincidence, we just finished watching the Lincoln movie. Sally field had to gain at least 20 pounds to play Mary, maybe it was all the cake…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.