Tajná :o) : 1. nebo 2.

Ahojky .. Mám takový malilinkatý problémej …. chodím asi něco přes půl roku s jedním klukem mám ho moc ráda .. ale někde sem byla a strašně sem se zamilovala do jednoho kluka , který je o pár let strší než já a navíc má holku ale docela dlouho.. nevim co mám dělat sem do něj úplně zabouchlá…. Mám nechat mího a doufat že ten druhej ji taky nechá a dá se dohromady se monu ?? Prosím odepiš .. Předem děkuju

2 thoughts on “Tajná :o) : 1. nebo 2.

  1. Ještětajnější :o)

    Ježíšek příchází i mimo sezónu, pokud věříš!
    A Tobě "Tajná" přeji štěstí!

    Reply
  2. šuf Post author

    strategie Cé

    Milá tajná :o), tvůj problém důvěrně znám díky zkušenostem ze studené války. Ale abychom tnuli ještě dále do historie (tahle poradna má mimo jiné i osvětové cíle), vzpomeneme na 1. světovou válku a slavnou Matu Hari. Ta sice nebyla nic moc špiónka, z jejího života se zato dá čerpat spousta inspirace pro naši poradnu. Méně zajímavá část jejího životopisu hovoří o tom, že byla špiónkou pro Anglii, Francii, Německo. Ta zajímavější část je v tom jak se takovou špiónkou stala – většinou se vyspala s nějakým důstojníkem příslušné národnosti. Nebo radši rovnou se třema. A pak se nechala zrekrutovat jako špiónka Pochopitelně toho moc nenašpiónovala – jednak nejspíš radši souložila než špiónovala (k velký radosti těch co jí zrekrutovali), a jednak si to nechtěla rozlejt u ostatních národností pro který zrovna špehovala.

    Dvojitých a trojitých agentů zná historie tři prdele. Trojitých agentů udržujících se ve všech tajných službách jen díky milostným poměrům bez jiné významnější činnosti je míň.

    Konec historického okénka, čas na poučení pro tebe. Budeš-li opravdu tajná, zvládneš to jako Mata Hari. Za prvý – udeříš tam kde to váš čtyřlístek nejmíň čeká – svedeš přítelkyni tvýho novýho idola. Všechny holky jsou tak trochu bi, tudíž ona se nechá a tobě se to taky bude líbit.

    Tim pádem vrazíš klín do jejich pěknýho párečku, a brzy snadno získáš i páreček svého nového vyvoleného (a on tvůj klín). Třetí mušketýr v řadě je tvůj kluk, kterej se samozřejmě nic nedoví.

    A je to. Silnější pes mrdá

    silnější pes

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.