A dám : Co?

Preju ti, strycku, pekny podvecer! mam takovy problem: muj bratr ma narozeniny. shánim vhodný dárek a tak mě napadlo: Víš jak sou ty venušiny kuličky? Dělá se něco takového i pro pány? Co by svítily a měly nějaký tlačítka na mačkání a dělaly bzzzzz? Myslíš, že by se mýmu bráchovy takovej dárek líbil?

Děkuju!

One thought on “A dám : Co?

  1. šuf Post author

    Milý a dáme. Prozradím ti jedno z četných tajemství řecké mytologie. Venuše (ta po který se jmenujou ty kuličky) byla bisexuální. Svého času, když to ještě nebylo moderní, se nám s tím dokonce svěřila v naší poradně. Ale to už odbíhám.

    No prostě, tyto kuličky se nejmenují po první historicky doložené bisexuálce náhodou. Jsou totiž unisex, rozdíl je jen v aplikaci. Můžeš tedy bratrovi s naprostým klidem kuličky koupit. Pokud nebudou dostatečně svítit, dej do nich pár diod. Ty dodají potřebný efekt, a pokud budou trčet správným směrem, možná tvému bratru přinesou i jiné radosti.

    O samotné aplikaci do chlapeckého těla toho příliš nevím, od důvěryhodného zdroje ale mám reference, že je při tom hodně legrace. Doufám že si jí s bráchou užijete, stejně jako důvěryhodný zdroj

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.