Jirka : Mohu za svoje nadání?

Ahojki jmenuji se Jirka a mam menší problem,mam přítelkini a jí hrozně vadí že jsem sexualně nadaný a chci sní souložit každý den,ale jí se to nelíbý že prý jsem prase da se stim neco dělat?Děkuji Jirka

One thought on “Jirka : Mohu za svoje nadání?

  1. šuf Post author

    ůplně vobráceně

    Milý Jirko! V prvé řadě se omlouvám za tu strašnou dobu, po kterou jsme nechali tvůj dotaz nezodpovězený. Toto léto totiž přineslo celou šmršť prasáren, a my s Dr. Zbysheckem, jako lidé “od fochu” museli být u toho, tedy jsme to tady trošku zanedbávali. Ale teď ti to vynahradim – věnuju ti extra prostor.

    A teť příde naše vodpověť. Pýšu jí vašim mládežňickím slengem, jenak abich vypadal jako frajer co frčý na stejný vlně jako vi mladý a jednak proto abismi rozuměl ty i s přítelkiní voba.

    Rád bych ještě věděl, jestli naše odpověď už stejně nepřicházý pozdě – přeci jen, ne každá přítelkině vidrží, gdyš se jý tři mněsíce něco nelýbý.

    Tady se naše teórie s DrZbyshkem liší. Von si mislí, že se to tví přítelkini vlastně líbý. Jenom dělá že se jý to nelíbí a mislý že tobje se lýbý kdiš jý se to nelýbí. V takovím případě musýš dělat že se ťy lýbý, že jý se to nelýbý páč jý by se to jinak nelýbýlílýbíbí nebýlilo.

    Já si na rozďýl vod něj taki myslim, že se jí to lýbý. Jako že seš kanec (i kdyš ty takovej kanec zas nejseš, vlastně jak vo tom tak přemejšlim, tak vlastně skoro každej chlap to každej den chce s nějakou babou dělat jak ty říkáš. A ty baby jim taky říkaj že sou prasata (…safra, tak jsem se zamyslel, až jsem zapomněl na hrubky, sori)). Tedy ťy řeknu voblíbenou větu Dr. Uzla – “to je v tomto věku úplně normální”. Všimňy sy, kujóne, že vůbec netušym, kolyk ti je. Vono je to normálňý ve spoustě věkú.

    Ale to bila jenom vodbočka. Hlavní je, že tý tvý přýtelkyňy se nelýbý že chceš každej den šoustat – ale klydně to i vidrží. Protože pak to vipráví vostatním přítelkiním (svojym) a vony jý závidějí. Ďýky tomu pak taky šoustají často aby jý trumfly. A ty, a tvý prasácký přítelkyňové (neříkej že žádný nemáš!) na tom supr vyděláte. A spousta těch kterí neznáž taki! Takže vlastně děláš dobrou věc, i kdiš se jý to nelýbý. Pro lidi, chápeš?

    A co ťy poradim? Musíš bejt dobrej. A ještě lepšý. Co neni ve vorgánu, musí bejt v jinym. Takže kdyš uš to dál nepude, tak to musýš VIMISLET, rozumíš? Třeba s ní soulož na stromně, anebo v samošce mezi makrelama. To bude mít hystorky, že jedna taková trumfne vosm postelovejch, kredenčních a koupelňaček! Takže se jý to bude lýbyt a tobje taky. Napiš, jak sy dopat!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.