Eva K. 23 : Proč???

Milý Strýčku!

Asi jsem (NECHTÍC!!!) otěhotněla, a teď mě, jak si asi správně uhodl, velice trápí jeden ožehavý problém: PROČ mají ty mimina tak OBROVSKOU hlavu?! Nešlo by to nějak zařídit aby to moje jí nemělo tak OBROVSKOU? Prosím ať to nějak de!!! Zařiď to, hrozně by se mi (a všem holkám co maj stejnej problém) ulevilo.

Dikes, Tvoje Evina

One thought on “Eva K. 23 : Proč???

  1. strýček Š. Post author

    Zkušenosti ze zahraničí

    Evo K., tvůj problém upřimně chápeme. Doktor Zbysheck taky jednou otěhotněl, a já sám jsem si jednou musel dělat těhotenský test – tvému problému tedy z vlastní zkušenosti rozumíme. Je to další z případů, kdy lidské tělo stvořitel odflákl. Prostě si to špatně změřil, a my teď musíme trpět. Jako když nepozorný stavař omylem udělá futra o metr nižší.

    Ale neplač nezoufej, nejlepší mozky světa na tom usilovně dnem i nocí pracují (stejný problém totiž mají i jiné dívky) – a jejich práce už nese ovoce. Američtí vědci doporučují speciální složení stravy, díky kterému děťátko prakticky nevyroste. Zůstane přibližně ve velikosti plaváčka (pro mladší adolescenty co nevyrůstali za socialismu: plaváček je figurka děťátka. malá. určitě menší než děťátko), nevýhodou tohoto přístupu je, že při požívání této stravy se začneš smrskávat i ty. V současnosti vědci experimentují s prenatálním krmením dítěte takzvanou nitroděložní lžičkou, což je něco jako normální lžička, jenže speciálně zahnutá. Překvapivě však narážejí na nedostatek dobrovolnic.

    Oproti té americké, ruská metoda je technicky mnohem jednodušší a není problém ji praktikovat v běžné domácnosti. Nazývá se “Kladivo”, a je založena na myšlence, že to není ani tak objem hlavičky, jako spíš její tvar, který způsobuje obtíže při porodu. Pravidelnou aplikací léčebného nástroje se pak tvar hlavičky připravuje na hladký porod. Za ideální tvar je považován tzv. kopinatec (název je odvozenej od malý breberky co plave v potocích). Toho však bylo dosaženo jen v několika málo případech – a nutno přiznat, že výsledky při porodu byly úžasné. Jen si některé matky stěžovaly, že jejich děti mají potíže se zvládnutím vyjmenovaných slov, chůze a rodného jazyka. Rovněž náklady na netradiční pokrývky nezvykle tvarovaných kopinatých hlav můžou vážně ohrozit domácí rozpočet.

    Jak říká jedno emerické přísloví “there is no free lunch” (Za oceánem nemaj žádný složitý přísloví. Tento komplex si léčí tím, že za přísloví považujou každou větu, která má myšlenku). Zkrátka, chceš-li si ušetřit jedno trápení, budeš muset vzít zavděk kladivem a nebo několika decimetry výšky.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.