šuf : tesco tesco

Vážení přátelé drobného hazardu (jak brzy pochopíte, nikomu jinému tahle pozvánka určena není), zdá se to být chvilka od dne kdy jsem prvně onanoval. Rok se s rokem sešel, šli spolu na pivo a za chvíli jich tam seděla už pěkná banda. A jak přicházeli další, stal jsem se s chlapce mužem. Alespoň papírově. Ale duševně? Vojna mi nebyla kojnou, vyrůstal jsem jako v bavlnce a dosud mě nikdo nekopnul do prdele a neposlal na zkušenou. Co si neuděláš, to nemáš – kopnul jsem se tedy do prdele sám, a proto, jak možná víte, odlétám za necelé dva týdny na půlroční vejlet za klokanama.

Duševní dospělost, jejíž opožděný příchod na této cestě očekávám, se dostaví zcela jistě díky okolnostem náhlým a nečekaným. Jisté je toliko, že tou dobou budu totální sockou na druhém konci světa. Sokrates s Erasmem totiž do zapadlé trestanecké kolonie vprostřed pacifiku nedosáhnou, a proto mam už sbalenej spacák, karimatku a stan, možná přibyde i vařič a vitana polívky, neb nocležiště ni stravu dosud nemám zajištěny (natož abych na ně měl šušně). Zkrátka – má dovolená je takříkajíc none inclusive. Budu spát pod převisem Sydneyské opery, jenom nevim kde tam seženu dříví na táborák. Avšak tenhle most překročim až k němu doletim.

V rámci příprav na muj malej vejlet se důsledně připravuji (třeba nočníma saunama se zavřeným oknem a naplno puštěným topením) A jelikož život socky si lze jen těžko představit se sklínkou skotské či portského, rád bych uspořádal experimentální Tesco Tesco párty (která bude zároveň mou rozlučkovou).

Jako začátek akce stanovuji sobotu 16.2. ve 14:07 zastávka otovice pošta (v 13:55 tam jede bus číslo 5 z tržnice). Toleruje se jízda "na bílo", ale neni to nic moc. Následně se pěšky (bo linkáče sou pro buržousty co maj práci) vydáme k děpoltovicům na naší chatu – kde nejspíš vyrušíme některého z kolegů, jenž si do ní každou zimu zjedná pomocí cihly přístup a ztopí nám vždycky něco dřeva. Kolegu pozdravíme "ahoj žlababo" a počneme sockovat. Čili zevlovat, a konzumovat donesené tesco víno, tesco párky a tesco pivo (povoleny jsou i lepší značky, avšak pouze s přelepenou etiketou, nebo konzumované z papírovýho pytlíku jak v americe). Dojde i na pár (a)sociálních soutěží, včetně módní přehlídky. Jo, vemte si nějaký správný socka oblek – jsou levné, slušivé, a nezamrzí to, když je polejete vínem.

Dále vás nebudu omezovat, v ideálním případě v děpoltovickém squatu přespíme, ráno vrátíme lahváče, koupíme nový, podebatujem nad českou krajinou o životě, pak vás pošlu do prdele (jak už se u nás pomalu stává tradicí) aby se vám po mě nestejskalo a odhopkam směrem k letišti maje v kapse poslední krabicák.

3 thoughts on “šuf : tesco tesco

  1. Jita

    Ano Ano!
    Jen je pěkně do prdele pošli, uvidíš sám, jakej to má ulehčující efekt, pro všechny!!! A ještě nezapomeň – Nemám vás rád! Už vás nikdy nechci vidět!!!

    No, já se nezúčastním, nečekaně, krabicáka si dejte i za mne, tesco párky ne, ty nenávidim.

    Reply
  2. Kubec II.

    Syndrom suchého oka
    Ač mi byla před nedávnem diagnistifikována vážná jaterní porucha, ožeru se kdykoliv a rád…svou účast jako obvykle přislíbit nemohu. Budu o ní, jako obvykle, přemýšlet.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.