prasata se vrací

Milé Internety, skuhry.com je zpět! Web převlékl kabát, shodil spam a hodlá se v příští pětiletce vyšvihnout zpět k vrcholům návštěvnosti, na které kdysi dosáhl – čili asi na 12 nepravidelných čtenářů. A to navzdory tomu, že se jeho obsah bude postupně zhoršovat, bo sem hodlám psát ještě větší kraviny než dřív a vůbec si tu střídavě ventilovat stydnoucí pubertu a krizi mladšího středního věku. Navíc už nebudu psát z žádný Austrálie, ale z přízemí na Praze 6, čímžto se obsah stane ještě šedivějším a nudnějším (nedočkavcům už teď můžu prozradit, že se blíží článek o hypotékách).

Ambiciózního cíle návštěvnostního tohoto plánuje můj PR tým dosáhnout agresivní marketingovou kampaní, která vyvrcholí tím, že se nějakým lidem zaplatí aby sem chodili, dělali že to čtou a možná i předstírali diskusi. Jinak to totiž nepude – investoval jsem sice pět míčů do grafiky, ale po dvou letech intenzivní práce přišel tým grafiků s tim, že web bude obyčejnej a černobílej. Myslel jsem že mě omejou – vyhodil jsem je (šli dělat pro Varskej festival) a dodělal běhající prasátka – což je vrchol nevkusu, a čtenáře to tak akorát ruší.

Většina současného obsahu je navíc recyklována z prasystému (roztomilá slovní hříčka značí, že se jedná o systém starý, zprasený a muj), takže to nemusíte ani číst. Starý články a komentáře se podařilo přenést (výjimku tvoří pubertální poradna PoDraZ, která ztratila kus svého obsahu a byla přejmenována na PoStraŠ, ještě se pokusim jí zrestaurovat). Obrázky bohužel prasystém nevydal. Jsi-li náhodný návštěvníku dejme tomu žurnalista prahnící po nějaký pikanterii, jdi normálně na old.skuhry.com … a tam jí taky nenajdeš. Ale vobrázky tam budou.

šuf

One thought on “prasata se vrací

  1. Majkl

    Dělal jsem si pořádek ve starejch odkazech a říkám si …voleskuhry! … to už taky můžu smáznout … a vono hovno …

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.