Víme první: Miloš Zeman šlápl do hovna

ČTK (11:22)

K incidentu došlo dnes ráno při lékařem nařízené pravidelné procházce v Chotkových sadech nedaleko Pražského hradu. “Jde celkem o hovno” bagatelizuje situaci mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček. S tím však radikálně nesouhlasí iniciativa Miloši vrať se na Vysočinu. Její zástupce Kamil Rak prohlašuje: “Vyzýváme prezidenta Zemana k okamžité rezignaci. Podobnými činy zostuzuje dobré jméno ČR v cizině.”

Dle ověřených informací, které šíří ruské Ministerstvo pravdy po diskusních fórech, se jednalo o hovno německého ovčáka venčeného zaměstnancem americké ambasády. Informace pochází ze zdrojů ruské tajné služby FSB, považované v těchto věcech za nejlépe informovanou. Její agenti totiž sledují dnem i nocí jak prezidenta tak americké psy. Vladimír Putin v krátkém prohlášení varoval západní mocnosti před dalšími podobnými provokacemi. “Svá hovna si nechte na svém území, kde nenarušují suverenitu českého státu. Útok na prezidenta Zemana je útokem na ruské investice v této svobodné zemi.”

incident v Chotkových sadech

Početná skupina příznivců prezidenta se sešla před pražským Hlavním nádražím. Na výraz solidarity začali všichni tři šlapat do zde rozmístěných hoven. “Pan prezident jako jedinej bojuje za nás, za prostý lidi. My taky občas šlápneme kam nemáme,” vyjádřila se iniciátorka demonstrace Kateřina N. A má pravdu, jak se na vlastní nos může přesvědčit každý kolemjdoucí.

O dalších významných činech českého vládce vás budeme informovat. Zde je přehled těch nejnovějšich:

(zatím nic)

Leave a Reply

Your email address will not be published.